Ο ΔΡ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΡΕΜΟΥΝΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕΛΙΔΩΝ, ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ  www.remountistheodoros.gr

Ο ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ www.remountistheodoros.gr  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ www.remountistheodoros.gr ΜΟΝΟ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ .

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ) ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ www.remountistheodoros.gr  ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ  ΕΝ ΟΛΩ Η ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ,ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ,ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ,ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ,ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.

Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ www.remountistheodoros.gr  ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ/ΧΡΗΣΤΗ  ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.

ΤΟ www.remountistheodoros.gr ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΖΗΜΙΑ ΥΠΟΣΤΕΙ  Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

ΤΟ www.remountistheodoros.gr ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ,ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΩΝ  web-sites ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΠΕΜΠΕΙ ΜΕΣΩ ‘ΔΕΣΜΩΝ’  hyperlinks  Η  wrapper  ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ www.remountistheodoros.gr ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ site Η ΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕΣ servers  ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ/ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ  ‘ΙΟΥΣ’ Η ΑΛΛΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ.

ΤΟ www.remountistheodoros.gr ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ Η/ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΚΑ Η ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΡΟΣ  Η ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ  ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ  ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ/ΧΡΗΣΤΕΣ.

Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ www.remountistheodoros.gr ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟ www.remountistheodoros.gr ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ  ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, Η ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ www.remountistheodoros.gr

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ  ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ www.remountistheodoros.gr  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ www.remountistheodoros.gr ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ/ΧΡΗΣΤΗ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ.